Boosting your business

Voordat ik aan de slag ging als energetische therapeut heb ik jarenlang als kandidaat-notaris gewerkt.

Toen ik als energetisch therapeut ging werken en de juridische dienstverlening vaarwel zei heb ik me lang afgevraagd of ik die rechtenstudie voor niets had gedaan. Zonde van mijn energie en tijd. Wat was nu nog het nut van die studie? Totdat ik merkte dat veel startende therapeuten met dezelfde vragen zitten als ik had toen ik startte. Hoe gaat dat? Wat moet ik doen? Welke eisen zijn er? Waar moet ik beginnen? Welke verzekeringen? Hoe zit dat met die regels van de Wkkgz en de AvG? Kan ik bij een beroepsvereniging en zo ja, welke dan?

Daarnaast waren er vragen als durf ik het wel, kan ik het wel, wat wil ik, wat heb ik nodig die iedere startende ondernemer wel kent.

Veel startende therapeuten vroegen mij al om advies over de te nemen stappen. Toen dit vaker op mijn pad kwam ging het lichtje aan: eindelijk een combinatie tussen mijn juridische kennis en mijn energetische kennis. Een nieuw concept en programma ontstond: Boosting your business, bedoeld voor startende therapeuten.

Wat ga ik doen? Ik bied je een programma aan waarin je in vijf consulten een boost krijgt voor je startende onderneming. We kijken naar de zakelijke dingen die geregeld moeten worden en we kijken naar wat er energetisch nog mag gebeuren om je een vliegende start te geven.

Wat krijg je?

* Vijf keer een één op één consult in een periode van drie maanden;

* huiswerkopdrachten die je een stap verder helpen;

* coaching en energetische ondersteuning;

* juridisch advies;

* een afstemming waarbij ik in gesprek ga met jou op zielsniveau met de specifieke vraag wat jij nodig hebt om je praktijk goed neer te zetten.

De investering voor dit pakket bedraagt voor nu slechts 399 euro, exclusief 21% BTW.